yoga en coaching

voor kinderen en volwassenenWorkshops

Ik geef regelmatig workshops en ouder-kind lessen. Hieronder vindt u een overzicht van wat ik zoal aanbied:


Workshops "Massagespel bij kinderen"

Tijdens deze workshop maak je kennis met diverse vormen van kindermassagespel. Je leert hoe je thuis met allerhande materialen je kind kunt laten ontspannen. Echt quality time voor je kind! Ik leer je in de eerste workshop allerlei massagespelletjes aan en sluit af met een hoofdmassage die je meteen kunt toepassen. De hoofdmassage is niet alleen voor kinderen geschikt want ook volwassenen ervaren dit als een ontspannende massage! De oefeningen uit massagespel kun je ook goed in de klas, peuterspeelzaal of BSO gebruiken.

Inhoud van de workshop:

- Achtergrond
- Massagevormen
        1. Verhalen
        2. kriebelkoffer
        3. Blotevoetenpad
        4. Allerlei materialen
- Voorbereiding voor een massage
- Aanleren van de hoofdmassage

Je krijgt een reader mee zodat je thuis alle ideeën nog eens door kunt nemen.

Tijdens een tweede workshop van een uur leer ik je een voetjesmassage aan, je kunt dan eventueel je eigen kind meenemen om op te oefenen.
Koffie/thee/limonade en wat lekkers zijn inbegrepen.

Workshop 1: massagespel bij kinderen en hoofdmassage
Tijd: ongeveer 1 tot 1 1/2 uur
prijs: 40 euro pp.

Workshop 2: voetjes masseren
Tijd: 1 uur
Prijs: 30 euro pp (je kind mag gratis mee!)

Kom je met een groepje? Informeer dan naar de kortingsmogelijkheden.


Workshop "Ontspannen en bewegen"

Speciaal voor leerkrachten, pedagogisch medewerkers, activiteiten begeleiders en gastouders. Maar zeer zeker ook leuk voor ouders die leuke ideeën op willen doen rondom ontspannen en bewegen met kinderen.

Tijdens deze workshop maak je kennis met "Ontspannen en bewegen" met kinderen. Je leert diverse ontspanningsoefeningen, zintuigoefeningen, yogahoudingen binnen een thema speciaal geschikt voor kinderen. Je kunt veel houdingen ook op de stoel doen, ideaal voor in de klas!  Daarnaast leer je hoe je massageverhalen en yogakaarten kunt inzetten. Je krijgt ideeën en inspiratie mee op papier. Koffie/thee en wat lekkers zijn inbegrepen.
De workshop kan tot 5 personen in mijn praktijkruimte plaatsvinden maar ook op locatie. Bij een locatie buiten 5 km van mijn woonadres reken ik 0.19 cent per kilometer.
Kom je met een groepje? Vraag dan naar de korting!

Tijd: 2,5 uur

Prijs: 90 euro pp (BTW-vrij)


Ouder-kind-lessen

Kinderyoga is ook heel goed te combineren in een les met volwassenen. Samen met je kind en andere ouder-kind-paren volg je deze verbindende les. Vaste elementen tijdens de les zijn 'makkelijke' yogahoudingen die je samen kunt doen, massage, spelvormen en uiteraard samen ontspannen. Een creatieve opdracht behoort ook vaak tot de les.

Voor de ouders en kinderen die niet zoveel met yoga hebben maar wel samen een leuke activiteit willen doen is het het moeder-kind-massage-moment. In dit uurtje ontspan je samen met je kind door middel van diverse massagespelletjes en dekentjestijd. Drinken en wat lekkers zijn ook hierbij inbegrepen.

De ouder-kind lessen in een groep zijn 12,50 per koppel.


Wil je liever samen met je kind komen voor een privé-les, dit is ook mogelijk. De privé-les kan zowel bij mij in de yogaruimte danwel bij jou thuis plaatsvinden. Een privé ouder-kind les kun je ook als gezin volgen als een mooie verbindingsactiviteit.  De les bestaat uit alle elementen van de ouder-kind lessen maar met extra persoonlijke aandacht.

Een privé ouder kind les kost 30 euro en duurt zo'n 3 kwartier tot een uur.

Moeder-kind-massage-moment
Ik organiseer ook een leuke massage activiteit voor moeder en kind (vaders overigens ook welkom maar moeder-massage-moment klinkt zo leuk :-)). Je ontspant samen met je kind door middel van diverse massages die jij bij je kind doet en je kind bij jou! Ook is er het bekende dekentjestijd, drinken en wat lekkers.

Het kost massagemoment kost 12,50 per koppel. Je kunt evt ook met 2 kinderen komen, de prijs blijft dan gelijk.


Heb je interesse in een workshop of les? Deze kunnen in overleg op elk gewenst moment plaatsvinden en gaan al door bij 1 aanmelding! Stuur een mailtje naar info@kidz-id.nl