(honden) coaching

voor kinderen Workshops

Ik geef regelmatig workshops en ouder-kind lessen. Hieronder vindt u een overzicht van wat ik zoal aanbied:


Workshops "Massagespel bij kinderen"

Tijdens deze workshop maak je kennis met diverse vormen van kindermassagespel. Je leert hoe je thuis met allerhande materialen je kind kunt laten ontspannen. Echt quality time voor je kind! Ik leer je in de eerste workshop allerlei massagespelletjes aan en sluit af met een hoofdmassage die je meteen kunt toepassen. De hoofdmassage is niet alleen voor kinderen geschikt want ook volwassenen ervaren dit als een ontspannende massage! De oefeningen uit massagespel kun je ook goed in de klas, peuterspeelzaal of BSO gebruiken.

Inhoud van de workshop:

- Achtergrond
- Massagevormen
        1. Verhalen
        2. kriebelkoffer
        3. Blotevoetenpad
        4. Allerlei materialen
- Voorbereiding voor een massage
- Aanleren van de hoofdmassage

Je krijgt een reader mee zodat je thuis alle ideeën nog eens door kunt nemen.

Tijdens een tweede workshop van een uur leer ik je een voetjesmassage aan, je kunt dan eventueel je eigen kind meenemen om op te oefenen.
Koffie/thee/limonade en wat lekkers zijn inbegrepen.

Workshop 1: massagespel bij kinderen en hoofdmassage
Tijd: ongeveer 1 tot 1 1/2 uur
prijs: 40 euro pp.

Workshop 2: voetjes masseren
Tijd: 1 uur
Prijs: 30 euro pp (je kind mag gratis mee!)

Kom je met een groepje? Informeer dan naar de kortingsmogelijkheden.
De workshop kan op locatie plaatsvinden, bij een 1 -op- 1 workshop kun je in mijn praktijkruimte terecht.Workshop "Ontspannen en bewegen bij kinderen"Speciaal voor leerkrachten, pedagogisch medewerkers, activiteiten begeleiders en gastouders. Maar zeer zeker ook leuk voor ouders die leuke ideeën op willen doen rondom ontspannen en bewegen met kinderen.

Tijdens deze workshop maak je kennis met "Ontspannen en bewegen" met kinderen. Je leert diverse ontspanningsoefeningen, zintuigoefeningen, yogahoudingen binnen een thema speciaal geschikt voor kinderen. Je kunt veel houdingen ook op de stoel doen, ideaal voor in de klas!  Daarnaast leer je hoe je massageverhalen en yogakaarten kunt inzetten. Je krijgt ideeën en inspiratie mee op papier. Koffie/thee en wat lekkers zijn inbegrepen.
De workshop vindt op locatie plaats, desgewenst regel ik de locatie. Bij een locatie buiten 5 km van mijn woonadres reken ik 0.19 cent per kilometer.
Kom je met een groepje? Vraag dan naar de korting!

Tijd: 2,5 uur

Prijs: 90 euro pp (BTW-vrij)


Privé Ouder-kind-lessen

Kinderyoga is ook heel goed te combineren in een les met volwassenen. Samen met je kind volg je een verbindende les. Vaste elementen tijdens de les zijn 'makkelijke' yogahoudingen die je samen kunt doen, massage, spelvormen en uiteraard samen ontspannen. Een creatieve opdracht behoort ook vaak tot de les.

De privé-les kan zowel bij mij in de coachruimte als bij jou thuis plaatsvinden. Een privé ouder-kind les kun je ook als gezin volgen als een mooie verbindingsactiviteit.  De les bestaat uit alle elementen van de ouder-kind lessen maar met extra persoonlijke aandacht.

Een privé ouder kind les kost 30 euro en duurt zo'n 3 kwartier tot een uur.

Privé Moeder-kind-massage-moment

Voor de ouders en kinderen die niet zoveel met yoga hebben maar wel samen een leuke activiteit willen doen is het het moeder-kind-massage-moment. Je ontspant samen met je kind door middel van diverse massages die jij bij je kind doet en je kind bij jou! Ook is er het bekende dekentjestijd, drinken en wat lekkers. De privé-les kan zowel bij mij in de coachruimte als bij jou thuis plaatsvinden. 
 


Het moeder-kind-massagemoment kost 25 euro per koppel en duurt 3 kwartier. Je kunt evt ook met 2 kinderen komen, de prijs blijft dan gelijk.


Heb je interesse in een workshop of les? Neem contact op voor de mogelijkheden.  Stuur een mailtje naar info@kidz-id.nl