Coaching

voor kinderen en ouders

Gevoelige kinderen

Overprikkeld... lange voelsprieten... de wereld zo zwaar nemen.... alles opzuigen als een spons... gevoelens overnemen van anderen...

Zomaar een paar beschrijvingen waarin je mogelijk je kind herkent? Ook dan ben je voor een traject kindercoaching bij mij aan het goede adres. Gevoelige kinderen, of hoogsensitieve kinderen, hebben vaak moeite om te aarden. Met mijn achtergrond als kinderyogadocente heb ik veel tools en trics om deze kinderen in hun lijf te laten komen en om zichzelf te 'beschermen' tegen al die prikkels van buitenaf.
Mijn doel is om kinderen hiervan bewust te maken zodat ze snappen waar boze buien vandaan komen of waarom ze na een dag school zo hondsmoe kunnen zijn. Daarnaast wil ik kinderen leren hoe ze zichzelf kunnen beschermen tegen deze prikkelinvasie!

We kunnen in 2 á 3 sessies veel tools uitproberen en bekijken per tool of deze voor het kind werkt of niet. Aan het eind van het traject krijgt het kind alle oefeningen mee in een mapje zodat het altijd nog even terug kan kijken. Ook ingesproken oefeningen kunnen tot het pakket behoren. Ouders worden in dit traject ook meegenomen en kunnen desgewenst bij de sessies aansluiten. 

Meer info of uw kind aanmelden? Neem contact op via het contactformulier of mail naar info@kidz-id.nl

LET OP: op werkdagen beantwoord ik de mail altijd binnen 1 dag, niks ontvangen? Mijn mail kan nog wel eens in de spam terecht komen.