Coaching

voor kinderen en ouders

Workshops

Ik geef regelmatig workshops, de workshops kunnen plaatsvinden bij u thuis. Hieronder vindt u een overzicht van wat ik zoal aanbied. Wilt u meer informatie of aanmelden voor een workshop, vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in of neem contact op via info@kidz-id.nl.

Ik geef ook workshops aan scholen, kinderdagverblijven of BSO's; onderlinge kindermassage, kinderyoga in de klas (BSO/kinderdagverblijf), uitleg over primaire reflexen etc. Om dit zoveel mogelijk "op maat" te kunnen doen kun je mij het beste contacten via de mail: info@kidz-id.nl

Workshop "Voetjes masseren"

Tijdens deze workshop leer je een voetmassage aan bij je eigen kind. Je leert de diverse grepen en kunt hiermee jouw kind laten aarden en ontspannen. Je krijgt de massage mee op papier. Een voetjesmassage past perfect in een bedtijd-ritueel waardoor jouw kind heerlijk kan slapen. De voetmassage is ook geschikt voor volwassenen! 

Tijd: 1 uur
Prijs: 35 euro

Workshop "Moeder/kind massagemoment"

Voor ouders die een leuke, verbindende workshop willen volgen samen met hun kind is er het moeder en kind massagemoment. Je ontspant samen met je kind door middel van diverse massages  die jij bij je kind doet en je kind bij jou. Ook is er het bekende "dekentjes-moment" waarbij je samen met je kind heerlijk even mag liggen onder een dekentje terwijl jullie luisteren naar een visualisatie of een mooi verhaal. Afsluitend drinken we wat en iets lekkers ontbreekt natuurlijk ook niet. Deze workshop kun je ook met je hele gezin volgen, de prijs blijft dan gelijk. 

Tijd: 1 uur
Prijs: 35 euro

Workshop "ouder-kind-yoga"

Tijdens deze workshop ga je samen met je kind allerlei (laagdrempelige) yogahoudingen uitvoeren, je speelt zintuigspelletjes, je geeft elkaar een kriebelmassage en je kruipt samen onder een dekentje waarbij je ook naar visualisatie luistert. Puur quality-time met jouw kind. Afsluitend drinken we thee en uiteraard hoort er ook wat lekkers bij. Deze workshop kun je ook met je hele gezin volgen, de prijs blijft dan gelijk.

Tijd: 1 uur
Prijs: 35 euro