Coaching

voor kinderen en ouders

Workshops

Ik geef regelmatig workshops, de workshops kunnen plaatsvinden in de praktijkruimte van Kidz-ID maar ook bij u thuis. Hieronder vindt u een overzicht van wat ik zoal aanbied. Wilt u meer informatie of aanmelden voor een workshop, vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in of neem contact op via info@kidz-id.nl.

Workshop "Massagespel bij kinderen"

Tijdens deze workshop maak je kennis met diverse vormen van kindermassagespel. Je leert hoe je thuis met allerhande materialen je kind kunt laten ontspannen. Echt quality time voor je kind! Ik leer je in deze workshop allerlei massagespelletjes aan en sluit af met een hoofdmassage die je meteen kunt toepassen. De hoofdmassage is niet alleen voor kinderen geschikt want ook volwassenen ervaren dit als een ontspannende massage! De oefeningen uit massagespel kun je ook goed in de klas, peuterspeelzaal of BSO gebruiken.

Inhoud van de workshop:

- Achtergrond
- Massagevormen
        1. Verhalen
        2. kriebelkoffer
        3. Blotevoetenpad
        4. Allerlei materialen
- Voorbereiding voor een massage
- Aanleren van de hoofdmassage

Je krijgt een reader mee zodat je thuis alle ideeën nog eens door kunt nemen. In verband met de hoeveelheid informatie die je krijgt, volg je deze workshop zonder kind(eren). 

Tijd: ongeveer 1 tot 1 1/2 uur
Prijs: 45 euro pp.

Workshop "Voetjes masseren"

Tijdens deze workshop leer je een voetmassage aan bij je eigen kind. Je leert de diverse grepen en kunt hiermee jouw kind laten aarden en ontspannen. Je krijgt de massage mee op papier. Een voetjesmassage past perfect in een bedtijd-ritueel waardoor jouw kind heerlijk kan slapen. De voetmassage is ook geschikt voor volwassenen! 

Tijd: 1 uur
Prijs: 35 euro

Workshop "Moeder/kind massagemoment"

Voor ouders die een leuke, verbindende workshop willen volgen samen met hun kind is er het moeder en kind massagemoment. Je ontspant samen met je kind door middel van diverse massages  die jij bij je kind doet en je kind bij jou. Ook is er het bekende "dekentjes-moment" waarbij je samen met je kind heerlijk even mag liggen onder een dekentje terwijl jullie luisteren naar een visualisatie of een mooi verhaal. Afsluitend drinken we wat en iets lekkers ontbreekt natuurlijk ook niet. Deze workshop kun je ook met je hele gezin volgen, de prijs blijft dan gelijk. 

Tijd: 1 uur
Prijs: 35 euro

Workshop "ouder-kind-yoga"

Tijdens deze workshop ga je samen met je kind allerlei (laagdrempelige) yogahoudingen uitvoeren, je speelt zintuigspelletjes, je geeft elkaar een kriebelmassage en je kruipt samen onder een dekentje waarbij je ook naar visualisatie luistert. Puur quality-time met jouw kind. Afsluitend drinken we thee en uiteraard hoort er ook wat lekkers bij. Deze workshop kun je ook met je hele gezin volgen, de prijs blijft dan gelijk.

Tijd: 1 uur
Prijs: 35 euro

Workshop "Ontspannen en bewegen" voor professionals

Speciaal voor leerkrachten, pedagogisch medewerkers, activiteiten begeleiders en gastouders geef ik de workshop "Ontspannen en bewegen bij kinderen". Tijdens deze workshop maak je kennis met diverse ontspanningsoefeningen, zintuigoefeningen, yogahoudingen binnen een thema en speciaal geschikt voor kinderen. Veel houdingen kun je op de stoel doen; zeer geschikt voor in de klas. Daarnaast leer je hoe je massageverhalen en visualisaties in kunt zetten. Je krijgt alle ideeën mee op papier.

De workshop vindt op locatie plaats, desgewenst regel ik de locatie. Bij een locatie buiten 5 km van mijn praktijkruimte reken ik 0,19 cent per kilometer. 

Tijd: 2,5 uur
Prijs: 90 euro pp (kom je met een groep vraag dan naar de korting)