(honden) coaching

voor kinderen Volwassenen

Naast yoga voor kinderen geef ik ook lessen aan volwassenen omdat deze vraag mij meerdere malen gesteld werd. Best spannend aangezien ik natuurlijk kinderyogadocent ben. Inmiddels geef ik les aan twee groepen van 5 volwassenen.

 

Het doel van mijn lessen, zowel aan kinderen, tieners maar ook aan volwassenen is vooral rust een aandacht brengen in ons veelal hectische leven. Bij mij dus geen up-tempo yoga lessen maar juist rustige oefeningen die je meer bij jezelf brengen. De les bestaat uit diverse yogahoudingen, veelal uitgevoerd op de adem waardoor je automatisch in het hier en nu bent, grappig hoe dat werkt! Ook pas ik mindfulness en ontspanning toe in de lessen waardoor je heerlijk ontspannen weer naar huis gaat. De groepen zijn niet groter dan 5 personen.
Wees trouwens vooral niet bang dat je niet flexibel genoeg bent. Yoga is voor iedereen en je hoeft echt niet je tenen in je nek te leggen :-) 

Wat heb je nodig? Kleding waar je je makkelijk in kunt bewegen, een grote handdoek om op je mat te leggen en eventueel kun je een dekentje meenemen voor de eindontspanning. Yoga doe je op je blote voeten om zo goed contact met je mat en de aarde te maken.

De lessen vinden plaats in blokken, je betaalt dan ook vooraf per blok. Liever losse lessen betalen, dat kan ook.
Heb je interesse? Stuur een berichtje naar info@kidz-id.nl

Momenteel zitten de volwassen groepen vol! Mocht je interesse hebben, je kunt ook online meedoen met de les! De kosten daarvan zijn 5 euro per les.

Geplande data        

...